DESPRE RESTAURANT

Restaurantul Coquette Caffe&Bistro din Caracal

Coquette Caracal – Restaurantul este situat la intrarea principala a parcului Constantin Poroineanu din Caracal și se mulează pe gusturile oricărui client. Vă pune la dispoziție o terasă în aer liber, o terasa acoperita, restaurant și pub la subsol unde puteți petrece și asculta muzica dorită împreună cu prietenii.

Deschis în prima lună a primăverii lui 2005, Restaurantul Coquette Caffe&Bistro este animat, elegant, în trenduri vibrante. Decor perfect pentru Instagram, terasă deschisă pe timpul verii cu vedere la parc, și încălzită pe timpul iernii, fiind cadrul perfect pentru mese de prânz, cocktail-uri, cine romantice sau evenimente speciale.

Experiență și profesionalism

Fiecare client este unic și special, iar acest lucru ne-a motivat și mai mult să impunem și să menținem standarde ridicate de calitate, flexibilitate deplină în alcătuirea meniului și adaptarea lui la bugetul clientului.

Restaurantul Coquette furnizează servicii de catering cu livrare la domiciliu. Este suficient să ne sunați la numărul de telefon ce apare in meniul de contact și mâncarea ajunge în timp real la adresa menționată. Plata se face la livrare.

Programul restaurantului fiind intre orele: 8:00-24:00 zilnic. Livrarea se face pentru o comanda de minim 15 lei.

Dacă mai mulţi dintre noi am iubi mâncarea, veselia şi muzica mai mult ca aurul, lumea ar fi un loc mai bun.

0
Mâncăruri unice în meniu
0
De vizite pe Facebook
0
Capacitate persoane

"Nu exista dragoste mai sincera decat dragostea pentru mancare."

– George Bernard Shaw

Experiență

Personalul Coquette este pregătit pentru a mulţumi inclusiv clienţii cu cele mai înalte standarde. Ospitalitatea, discreţia şi servirea impecabilă sunt atuu-rile de bază ale echipei noastre.

Meniul nostru

Creativitatea, bunul gust, măiestria și preparatele alese sunt ingredientele cu adevărat speciale care contează cu adevărat atunci când vine vorba de mâncare.

Galerie Foto

Restaurantul are un decor deosebit, atmosferă rafinată, dar eleganța nu vine din opulența amenajărilor, pentru că spectacolul să fie de fapt dat de culoarea adusă de preparate si de vitalitatea musafirilor noștri.

Nu am găsit niciun rezultat.

Confortabil

EXPERIENȚĂ ȘI PROFESIONALISM

Comanzi

DIRECT LA TINE ACASĂ

Restaurant

BISTRO & PUB